06-38 59 45 67 info@sabinewamelink.nl
Selecteer een pagina

Even voorstellen

Wie is Sabine Wamelink?

Persoonlijkheid

Empatisch, een doorzetter, ambitieus en ik hou van heel veel humor!

Home sweet home

Ik trotse moeder van mijn tweeling Jamy en Fay, getrouwd met Daniël en en ik ben gek op dieren. Ik geniet enorm van de natuur en trek er graag op uit om nieuwe dingen te ontdekken. Ik vind het ook heerlijk om af en toe een festival te bezoeken met een flinke bass, iets met balans!

Dromen

Wat mijn dromen zijn? Naast een goede gezondheid van mij en mijn gezin en voldoende middelen om mijn gezin te onderhouden, ligt het in mijn aard om mensen te helpen. Niet voor niks dat ik er voor heb gekozen om andere mensen te ondersteunen zodat ze succesvol kunnen doorgroeien!

Het is het mijn grote droom om uiteindelijk te kunnen investeren in een zelfvoorzienende boerderij. Op deze boerderij moet er werkgelegenheid zijn voor mensen die verder van de arbeidsmarkt staan door een beperking. Ik ben van mening dat iedereen mee kan draaien in deze maatschappij wanneer je gebruik maakt van iemands kwaliteiten en daar de focus op legt. Samen de wereld een stukje mooier maken met liefde voor elkaar en de aarde!

Missie

Het is mijn missie om ambitieuze trainers, coaches en sensitieve ondernemers te ondersteunen die willen doorgroeien met hun bedrijf, waardoor ze meer mensen kunnen helpen en hun omzet verhogen.

Passie in werk

Mijn passie is het verbinden, motiveren en begeleiden van mensen en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Wanneer een ondernemer een idee heeft denk ik graag mee om dit tot uitvoering te brengen. Ik richt me graag op het operationele management, procesverbeteringen en ondersteunen van teams. Ik zoek graag dingen uit en de opgedane kennis draag ik ook graag weer over. Ik geloof in empowerment! Wat ik belangrijk vind is het bieden van een goede service, door probleemoplossend te handelen en op een persoonlijke manier te communiceren. Ik ben van nature empatisch, klant-, resultaat-, en kwaliteitsgerichtgericht.

Werkervaring

De 18 jaar in loondienst heb ik veel ervaring opgedaan over de klantprocessen en de administratie binnen een grote organisatie. Ik ben op meerdere afdelingen werkzaam geweest, maar de meeste kennis heb ik opgedaan op de afdeling Credit Management. Op deze afdeling kwamen alle aspecten van de organisatie naar boven, van sales tot klantenservice. Wij signaleerde regelmatig problemen in de organisatie waardoor wij veel verbeterprojecten hebben kunnen starten. Er is hard gewerkt om uiteindelijk als zelfsturend team te opereren.

Door het behalen van mijn Green Belt in Lean ben ik expert geworden in het continu verbeteren van bedrijfsprocessen en het centraal stellen van de klantwaarde. In het project Operational Excellence was ik als projectlid verantwoordelijk voor de afdeling Credit Management & Payments. Een super leuke rol waarbij ik veel energie kreeg van het verbinden van mensen en afdelingen om verbeteringen tot stand te brengen. Door met elkaar mee te kijken en meer te communiceren, hebben we veel verbeteringen doorgevoerd en meer begrip en inzicht gecreëerd. Geen eilandjes politiek meer maar een samenwerking tussen alle afdelingen. Super gaaf om deze transformatie te ervaren!  Trots dat we de Lean Deployment Award 2016 hebben gewonnen!

Nu zie ik deze transformatie bij mijn klanten en dat voelt heerlijk. Heel fijn om bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling!

Wil je weten wat ik voor je kan doen? Neem contact dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

 

Wat andere over mij zeggen:

“Gedreven professional met brede ervaring, die jou wil helpen om je organisatie beter te maken.”

 

“Lief, toegankelijk, serieus, buiten mens, slim, zelfstandig, doorzetter.”

 

“Sabine is vrolijk persoon, met veel respect en oog voor een ander”

 

“Sabine is iemand die professioneel is. Ze is betrouwbaar, loyaal, kan goed inspelen op de vraag doordat ze goed luistert. Ze komt met creatieve oplossingen en zorgt ervoor dat dit van begin tot eind wordt uitgevoerd. Dit houdt ze goed in de gaten. Daarnaast houdt ze zich altijd netjes aan afspraken. En niet geheel onbelangrijk, ze heeft een flinke dosis humor.”

 

“Behulpzaam, eerlijk, emphatisch, spontaan, enthousiast en een doorzetter”

“jij anders bent dan anderen doordat alles wat je mee hebt gemaakt je een enorm zelfstandige vrouw heeft gemaakt. Je staat voor iedereen klaar, maar doet ook vooral dingen waar jij blij van wordt.”

Opimalisatie en zichtbaarheid

 

Bij Marieke, van Marique, de ontwerpstudio, heb ik meegekeken naar de optimalisatie van haar bedrijfsprocessen. Daarnaast heb ik voor haar online zichtbaarheid zowel online en offline assistente geboden bij de voorbereidingen van haar promo op RTL4.

 

Marieke en de bruid zijn mooi in de make up gezet en het haar van de bruid is geweldig opgestoken door Jeanette Rutten van Bellabellezza. Ontzettend leuk om bij te zijn!

 

Demo online leeromgeving

Een online leeromgeving geeft je de mogelijkheid om een ander verdien model neer te zetten. Dit is erg interessant voor ondernemers die hun kennis met meer mensen willen delen en willen doorgroeien met hun bedrijf!

Hiernaast een demo van de online leeromgeving die ik heb gemaakt voor Bliqsem.

 

Facebook
LinkedIn
Instagram