06-38 59 45 67 info@sabinewamelink.nl
Selecteer een pagina

Even voorstellen

Sabine Wamelink,Virtueel Professional

Assistent & Sparringpartner

Het is mijn missie om ambitieuze trainers, coaches en sensitieve ondernemers te ondersteunen die willen doorgroeien met hun bedrijf. Door mee te denken in de bedrijfsvoering en het overnemen van randzaken wordt er meer ruimte gecreëerd. Hierdoor zal er meer tijd en energie overblijven voor het uitvoeren van de core business waardoor groei mogelijk wordt!

Samenwerken en het delen van kennis zorgen daarnaast voor veel positieve energie. Het zorgt voor dynamiek, blije teamleden en bevordert daarmee de groeipotentie van een onderneming. Het maken van verbinding vind ik daarom erg belangrijk omdat we samenwerken aan het succes en de groei van jouw bedrijf!

Mijn passie is het motiveren van mensen en het structureren en organiseren van bedrijfsprocessen. Ik zoek graag dingen uit en de opgedane kennis draag ik ook graag weer over. Wat ik belangrijk vind is het bieden van een goede service, door probleemoplossend te handelen en op een persoonlijke manier te communiceren. Ik ben van nature empatisch, klant-, resultaat-, en kwaliteitsgerichtgericht.

De afgelopen 18 jaar heb ik veel ervaring opgedaan over de klantprocessen en de administratie binnen een grote organisatie. Ik ben op meerdere afdelingen werkzaam geweest, maar de meeste kennis heb ik opgedaan op de afdeling Credit Management. Belangrijke aspecten waren onder andere incasso activiteiten, klantenservice en risico inventarisatie. Door het behalen van mijn Green Belt in Lean ben ik expert geworden in het continu verbeteren van bedrijfsprocessen en het centraal stellen van de klantwaarde. In het project Operational Excellence was ik als projectlid verantwoordelijk voor de afdeling Credit Management & Payments. Een super leuke rol waarbij ik veel energie kreeg van het verbinden van mensen en afdelingen. Door met elkaar mee te kijken en meer over de afdelingen heen te communiceren, hebben we veel verbeteringen doorgevoerd en meer begrip en inzicht gecreëerd. Geen eilandjes politiek meer maar een samenwerking tussen alle afdelingen. Super gaaf om deze transformatie te ervaren!

Als hoog sensitief persoon vind ik het belangrijk dat bij een samenwerking het gevoel van beide kanten goed is. De verbinding tussen mensen moet harmonieus zijn om in vertrouwen te kunnen samenwerken. Wanneer dit ontbreekt is er geen match voor een intensieve samenwerking. Ik werk immers mee aan het fundament van jouw passie en dat werk alleen met de juiste chemie. Open en eerlijk communiceren vind ik dan ook erg belangrijk!

Naast zelfstandig ondernemer ben ik trotse moeder van mijn tweeling Jamy en Fay, verloofd met Daniël en eigenaar van een paard, een cavia en een aquarium vol guppy’s. Een echte dierenvriend dus! Ik geniet enorm van de natuur en trek er graag, samen met mijn gezin, op uit om nieuwe dingen te ontdekken. Een heerlijke picknick of een terrasje met een mooi uitzicht? Daar zeg ik geen nee tegen! 

Wat mijn dromen zijn? Naast een goede gezondheid van mij en mijn gezin, is het mijn wens om geld te kunnen investeren in een zelfvoorzienende boerderij. Op deze boerderij moet er werkgelegenheid zijn voor mensen die verder van de arbeidsmarkt staan door een beperking. Ik ben van mening dat iedereen mee kan draaien in deze maatschappij wanneer je gebruik maakt van iemands kwaliteiten en daar de focus op legt. Samen de wereld een stukje mooier maken met liefde voor elkaar en de aarde!

 

Ondersteuning promotie opdracht

Bij Marieke, van Marique, de ontwerpstudio, heb ik online en offline ondersteuning geboden bij de voorbereidingen van haar promo op RTL4. (video Marique, de ontwerpstudio)

Ik heb haar content bewerkt en geplaatst (video content winactie) en ik ben op de dag zelf aanwezig geweest om extra materiaal te maken voor “The making of”.
Een super geslaagde dag!

Marieke en de bruid zijn mooi in de make up gezet en het haar van de bruid is geweldig opgestoken door Jeanette Rutten van Bellabellezza. Wat een mooi eindresultaat!

Heb jij ook een evenement en wil je graag goed in beeld? Ik kan je helpen met de organisatie op jouw dag. Daarnaast kan ik pakket verzorgen inclusief shoot met foto’s, video’s, haar en make up. Interesse? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Demo online leeromgeving

Een online leeromgeving geeft je de mogelijkheid om een ander verdien model neer te zetten.

Hiernaast een demo van de online leeromgeving die ik heb gemaakt voor Bliqsem.

Wil jij ook een online leeromgeving in je eigen huisstijl? neem contact met mij op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Facebook
LinkedIn
Instagram